Jag har blivit en Apple-nörd

I höstas köpte jag min första bärbara dator och jag bestämde mig för en Apple i sista stund. För ett tag sedan fick jag en iPhone 4 i födelsedagspresent av mina nära och kära och nu är lyckan fullständig. Jag fullkomligt älskar min iPhone - om man nu kan säga att man älskar en pryl. Det var inte en dag för tidigt med en ny, min förra har jag haft i över åtta år, så nog var det dags för en uppgradering och jag antar att åtta år i teknikvärlden räknas mest som en halv evighet.
Det kändes också som lite läge att göra en "uppgradering" av mig själv inom området mobiltelefoner - den förra kunde jag i princip inget annat om än hur man ringde och skickade sms - så nu har jag lusläst användarhandboken från första till sista sidan, puh, och tryckt och tryckt och tryckt och tryckt... Himmel så mycket det finns.
Den här bilden har jag självklart tagit med iPhonen och redigerat i i appen CamDream, en app som ger lite drömska bilder. Enkelt, snabbt och kul!

Snälla, har DU några bra tips på appar eller annat som har med iPhone, MacBook eller Apple i allmänhet att göra - tipsa mig gärna i en kommentar här nedanför eller via mail. Jag är nyfiken på allt!

 

 

 

27 Jan 2013